Een haarwerk met een medische indicatie wordt vergoed door de verzekeraar. Voor 2022 bedraagt de basisvergoeding € 457,50 (dit bedrag kan jaarlijks wijzigen). Mogelijk heeft u recht op een hogere vergoeding wanneer u aanvullend bent verzekerd. Informeert u hiervoor vooraf bij uw zorgverzekeraar.

Wij zijn erkend haarwerkspecialist aangesloten bij SEMH en ANKO sectie Haarwerkers. Wij hebben met de meeste zorgverzekeraars contracten en zijn daardoor erkend leverancier van hulpmiddelen.
Hair Wigs & Cosmetic Centre werkt met alle zorgverzekeraars. Als gecontracteerde zorgaanbieder vragen wij het vergoedingsbedrag voor u aan bij uw zorgverzekeraar. Bij het afleveren van uw haarwerk dienen wij in het bezit te zijn van de verklaring, met medische indicatie, van uw huisarts of specialist.
Bij enkele verzekeraars kunnen wij de aanvullende vergoeding niet declareren. In dat geval vragen wij voor u de basis vergoeding aan en dient u de nota van uw eigen bijdrage zelf in bij uw zorgverzekeraar.

Heeft u een klacht?
Overal waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Dit kan ook ons overkomen. Wij zorgen ervoor dat wij uw probleem zo snel en goed mogelijk oplossen. En waar mogelijk, ook kosteloos, afhankelijk van de aard van het probleem en eventuele garantie.
Uiteraard doen wij er alles aan om uw onvrede weg te nemen en uw klacht naar alle tevredenheid te behandelen. Mocht u toch niet tevreden zijn, dan kunt u uw klacht neerleggen bij de klachtencommissie HWK van HSBN.

U kunt uw klacht aanmelden via klachtencommissie HWK van HSBN . Voor de procedure van de behandeling van een klacht door de klachtencommissie worden aan de klant (klager) kosten van € 75,- in rekening gebracht. Wordt u in het gelijk gesteld, dan wordt dit bedrag aan u teruggestort.