HWCCWassen
U reinigt het haarwerk door een dopje shampoo toe te voegen in handwarm water. Voorzichtig omdraaien en in de oplossing wassen. Bovendien voorzichtig drukken, niet wrijven en niet wringen.

Het vuil komt in het water terecht. Hierna met schoon handwarm water uitspoelen en laten uitdruipen vervolgens geeft u het haarwerk een antistatische behandeling met een verzorgingsbalsem, dit is een behoud voor uw haarwerk:

Een dopje balsem toevoegen aan handwarm water. Nu doet het haarwerk of circa 5 minuten in deze oplossing. De balsem maakt de haarvezels weer soepel en geeft een natuurlijke glans.

Neem uw haarwerk uit de verzorgingsoplossing zonder uit te spoelen, omdraaien en soepel in een handdoek oprollen. Laat het haarwerk aan de lucht drogen. Dit kan bijvoorbeeld op een pruikenkopje.

Let op dat het kapsel bij het drogen niet uitrekt.

HWCCWaarschuwingen
Hitte en damp vermijden. Pruiken en haarstukken nooit in natte toestand borstelen. Om hygiƫnische reden kan een haarwerk helaas niet geruild worden.

Verstelbaar
Uw haarwerk is met elastiekjes of haakjes in omvang verstelbaar en kan daardoor in bijna elke hoofdgrootte aangepast worden.

Advies
Was uw haarwerk 1 keer in de 4 a 6 weken. Special conditioner: maakt haardelen en pruiken weer soepel en verhoogt de levensduur. Spezialvormspray: geeft uw haarwerk een versterkte stevigheid en vorm.

Download deze instructies >>